KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA POLISIAL

Ontploffing bij geldwisselkantoor

Ontploffing bij geldwisselkantoor

Gepubliceerd op: 

Den Haag – Bij een geldwisselkantoor aan de De Heemstraat is in de nacht van zondag 28 op maandag 29 mei iets tot ontploffing gebracht. De schade bleef beperkt tot de voordeur, niemand raakte gewond.

Explosie De Heemstraat Den Haag geldwisselkantoor 29 mei 2023

Bij de politiemeldkamer kwam omstreeks 02.15 uur de melding binnen dat er een knal was gehoord op de De Heemstraat. Ter plaatse bleek er bij het geldwisselkantoor iets tot ontploffing te zijn gebracht, waardoor er flinke schade was aan de voordeur van het pand. De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Heeft u informatie?
Is u in de nacht van zondag 28 op maandag 29 mei iets opgevallen in de omgeving van het geldwisselkantoor aan de De Heemstraat dat met deze zaak te maken kan hebben? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag centrum via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Share this page to Telegram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading