KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNU

Kolegio Ehekutivo den kòmbersashon ku siudadano

Kolegio Ehekutivo den kòmbersashon ku siudadano

09/22/2023

Gustosamente e diputadonan ta habrí pa esaki i kada un na su manera ta brinda e oportunidat pa bai den kòmbersashon ku nan.

Bo tin un pregunta pa Kolegio Ehekutivo òf bo ke papia ku un diputado? Gustosamente e diputadonan ta habrí pa esaki i kada un na su manera ta brinda e oportunidat pa bai den kòmbersashon ku nan.

Diputado Jolinda Craane tur luna ta tene ora di konsulta. Kada promé djabièrnè di luna tur hende por bati na su porta pa un kòmbersashon personal. ‘Nos ta yama bon biní na enbolbimentu di nos hendenan i nos ta enkurashá kòmbersashon habrí. Nos t’ei pa Boneiru su habitantenan i tur ora nos tin gana di tende nan ideanan. Gustosamente nos ta kontestá pregunta tambe.’

Diputado James Kroon pa hopi aña kaba ta konosí pa su kustumber di bai personalmente den kòmbersashon ku hende. E ta alkansabel pa tur hende i kla pa papia ku nan. Banda di esei kaminda ta nesesario den un forma mas pro-aktivo e ta bai den kòmbersashon ku e personanan enbolbí pa por sirbi siudadanonan mas mihó.

Diputado Hennyson Thielman ta bishitá nos barionan pa drenta den kontakto ku habitantenan di Boneiru. Durante su bishita e ta tuma tur tempu pa papia ku e hendenan ku ta deseá esaki. Pa diputado Thielman su bishitanan den bario ta un manera pa haña sa kiko ta pasando den e barionan i kiko ta sintimentu di nos hendenan.

Ta publiká e oranan di konsulta di diputado Jolinda Craane i e bishitanan den bario di diputado Hennyson Thielman riba e medionan sosial di entidat públiko Boneiru. Kolegio Ehekutivo ta haña importante pa ta aksesibel pa tur hende i ta enfatisá ku trahamentu huntu ta duna e resultadonan di mas bunita.

 


 

Het Bestuurscollege voert gesprekken met burgers

De gedeputeerden staan hier graag voor open en bieden elk op hun eigen manier de mogelijkheid om met hen in gesprek te gaan.

Heb je een vraag aan het Bestuurscollege of wil je een gedeputeerde spreken? De gedeputeerden staan hier graag voor open en bieden elk op hun eigen manier de mogelijkheid om met hen in gesprek te gaan.

Gedeputeerde Craane houdt elke maand spreekuur. Elke eerste vrijdag van de maand kan iedereen bij haar aankloppen voor een persoonlijk gesprek. “Wij verwelkomen de betrokkenheid van de mensen en we moedigen open gesprekken aan. Wij zijn er voor de inwoners van Bonaire en we zijn altijd benieuwd naar ideeën. Ook vragen beantwoorden wij graag.”

Gedeputeerde James Kroon staat al jaren bekend om zijn gewoonte om persoonlijk met mensen in gesprek te gaan. Hij is voor iedereen bereikbaar en aanspreekbaar. Daarnaast gaat hij pro-actiever in gesprek met de nodige betrokken personen om de burgers beter te kunnen dienen.

Gedeputeerde Thielman legt wijkbezoeken af om in contact te komen met de inwoners van Bonaire. Tijdens zo’n bezoek neemt hij alle tijd om met mensen te praten die dit graag willen. Wijkbezoeken zijn voor hem de manier om te weten te komen wat er in de wijken en onder de mensen speelt.

De spreekuren van gedeputeerde Craane en de wijkbezoeken van gedeputeerde Thielman worden gepubliceerd op de social media van het openbaar lichaam Bonaire (OLB). Het Bestuurscollege vindt het belangrijk om toegankelijk te zijn voor iedereen en benadrukt dat samenwerken de mooiste resultaten oplevert.

 

 

Share this page to Telegram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: