KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Fun Miles su kampaña di Fin di Aña ta fun den famia i online Gana un outo, un biahe krusero i mas ku Fun Domino

Fun Miles su kampaña di Fin di Aña ta fun den famia i online

Gana un outo, un biahe krusero i mas ku Fun Domino

 

WILLEMSTAD – Kòrsou kompletu ta ansioso tur aña pa sa kua ta e kampaña di fin di aña, di Fun Miles. E klientenan no solamente ta partisipá pa gana premio, alabes e ta trese un alegria den kas paso hinter famia ta disfrutá enormemente. Miembronan ku kumpra serka e partnernan partisipante, ta kolektá karchinan di Fun Domino. Esakinan tin ku wòrdu di plak riba e bòrchi di wega ku ta risibí grátis pa gana premionan fantástiko manera: Toyota Yaris Cross di Garage Cordia, 200,000 Fun Miles di MCB,

2 oloshi Movado His & Hers di Freeport Jewelers, un biahe krusero di Mau-Asam Travel, 3x ‘kore garoshi’ di 1 minüt na Van den Tweel i muchu mas! Adishonalmente e karchinan di Fun Domino tin un kódigo úniko ku bo por raspa i gana premionan èkstra online ora ku bo Drei e Wil riba http://www.funmiles.net. E premionan instantáneo por wòrdu kolektá mesora serka e partnernan. Kampaña ta bálido te 29 di yanüari, 2024.

 

Kon pa partisipá na Fun Domino

Miembronan tin ku plak 9 karchi di Fun Domino riba e bòrchi di wega. E promé piedra dòbel seis, ta  imprimí riba e bòrchi kaba (grátis). Pa asina sera un total di 10 piedra. Un patrosinador mayor manera Kooyman, ENNIA, MCB, i Van den Tweel tambe por wòrdu usá komo un ‘joker’, pa kompletá e bòrchi. Esaki por wòrdu usa un biaha so. Unabes kompletá, mester depositá e bòrchi di wega den e buzon serka un partner partisipante. Asina bo tin chèns di gana un di e premionan grandi.

 

Èkstra: Drei e Wil online, i gana mesora

Ademas di premionan grandi, miembronan por gana premionan instantáneo riba http://www.funmiles.net.  Djis raspa e parti shinishi riba bo karchi, haña un kódigo, subi e website di Fun Miles i sigui e pasonan. Kódigonan ganador, ta keda rekompensá ku bónùs miles, deskuento i otro premionan ‘fun’. Mas bo kumpra, mas karchi di Fun Domino i kódigo lo bo risibí, i mas chèns lo bo tin di gana tambe!

 

Tur informashon ta riba e website funmiles.net

Bo por haña e wega online, reglanan di partisipashon i un lista kompletu di premio riba funmiles.net.

 

Tokante Fun Miles

Fun Miles ta e programa di rekompensa mas popular den Karibe. Miembronan di Fun Miles ta disfrutá inmensamente di tur su kampañanan i ofertanan spesial. Pabo no pèrdè ningun informashon di Fun Miles sigui nos riba retnan sosial, i ta bishita http://www.funmiles.net. Ta rekomendabel pa download e app di Fun Miles riba bo telefòn paso esaki ta kumbiniente.

 

Mas informashon?

Tuma kontakto ku nos departamento di servisio pa kliente via number di Whatsapp +59995603300 òf bishita funmiles.net òf facebook.com/funmiles

 


 

On- en offline spelplezier met eindejaarsactie Fun Miles

Win een auto, cruise en meer met Fun Domino

 

WILLEMSTAD – Duizenden mensen kijken er naar uit: de eindejaarsactie van Fun Miles en partners. Vanwege de mooie prijzen, maar ook om het plezier van het meespelen. Kaarthouders die shoppen bij deelnemende partners verzamelen Fun Domino-kaarten. Deze plakken ze op het gratis spelbord om mee te doen voor de hoofdprijzen: een Toyota Yaris Cross van Garage Cordia, 200,000 Fun Miles van MCB, 2 Movado-horloges van Freeport Jewelers, een cruise van Mau-Asam Travel, driemaal een minuut gratis shoppen bij Van den Tweel, en meer. Bovendien bevatten de Fun Domino-kaarten een unieke krascode waarmee extra prijzen te winnen zijn in het online spel “Spin the Wheel” op funmiles.net. Deze instant prijzen kunnen direct bij de partners worden verzilverd. De actie loopt tot 29 januari 2024.

 

Zo speel je Fun Domino

Op het spelbord plakken de spelers tien aansluitende Fun Domino-stenen. De eerste, de dubbel zes, is voorgedrukt en krijgen ze cadeau. Ze mogen één hoofdsponsor-kaart als joker gebruiken. Eenmaal compleet doen ze het bord in de ton bij de partners om kans te maken op de hoofdprijzen.

 

Extra: Spin the Wheel online, met leuke instant prijzen

Naast de hoofdprijzen maken de kaarthouders kans op instant prijzen door op funmiles.net de unieke krascode in te voeren die ze vinden op de Fun Domino-kaarten. Met een winnende code worden er bijvoorbeeld bonus miles, kortingen en andere leuke items gewonnen. Hoe meer je shopt, hoe meer kaarten en codes je ontvangt, en hoe meer kans je maakt.

 

Het gebeurt op funmiles.net

Het online spel, de regels en een volledige lijst van prijzen zijn te vinden op funmiles.net.

 

Over Fun Miles

Fun Miles is het grootste en populairste spaar- en verzilverprogramma van Curaçao. Kaarthouders genieten constant van speciale aanbiedingen, leuke acties en prijzencampagnes. Wie niets wil missen wordt aangeraden om Fun Miles te volgen op sociale media, funmiles.net te bezoeken, en de handige smartphone app te downloaden.

 

Meer informatie?

Neem contact op met de Fun Miles klantenservice via Whatsapp nummer +59995603300 of bezoek funmiles.net of facebook.com/funmiles.

 

Hoofdsponsors op Curaçao

Kooyman, ENNIA, MCB, en Van den Tweel

 

 

Share this page to Telegram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: