KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA POLISIAL

3279 pakketten cocaïne in de haven van Vlissingen

De Douane heeft dinsdagavond een omvangrijke partij cocaïne onderschept in de haven van Vlissingen. Het gaat om 3279 pakketten met een straatwaarde van circa 246 miljoen euro.

De pakketten zijn gevonden tussen een lading bananen afkomstig uit Ecuador. Deze waren bestemd voor een bedrijf in Nederland dat er vermoedelijk niets mee te maken heeft. Het is de grootste partij cocaïne die tot dusver gevonden is dit jaar in Zeeland.

Verscherpt toezicht in havengebied

Vanwege de vondst was er vannacht gedurende de operatie verscherpt toezicht in het havengebied van de Douane, de Zeehavenpolitie en de Koninklijke Marechaussee. Zij hebben een ondersteunende rol gespeeld in het bewaken en beveiligen en zullen ook deze ochtend, tijdens de afronding van het onderzoek, nog extra toezicht houden.

De verdovende middelen zijn dezelfde avond nog opgehaald en vernietigd door het Team Bijzondere Bijstand van de Douane. De Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie nemen de zaak verder in onderzoek.

Beeld: ©Douane
Share this page to Telegram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: