Gabinete di Gobernador: Entregá di resultado preliminar di e elekshon

gobernado-korsou

WILLEMSTAD
Vandaag, donderdag 6 oktober, heeft de Gouverneur van Curacao, H.E. Lucille George-Wout, van de plaatsvervangend voorzitter van het Hoofstembureau van Curacao, de heer Charles do Rego, de voorlopige uitslag van de verkiezingen voor de Staten van Curacao van 5 oktober 2016 ontvangen. Naar aanleiding van de uitslag zal de Gouverneur komende vrijdag starten met de consultaties met het oog op de vorming van een nieuw kabinet.

De consultaties vinden plaats op 7 en 8 oktober 2016 met de Ondervoorzitter van de Raad van Advies, de Voorzitter van de Staten, de Minister van Staat en de leiders van alle politieke partijen van Curaçao die op basis van de verkiezingsuitslag van 5 oktober 2016, één of meer zetels in de Staten hebben verworven.

Bijschrift foto: Gouverneur Lucille George-Wout, plaatsvervangend voorzitter van het Hoofdstembureau, de heer Charles do Rego en lid van het Hoofdstembureau, de heer Theo Caris

161006

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: