Kustwacht helpt bij medische evacuatie

Kustwacht helpt bij medische evacuatie
 
De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) ontving op dinsdag 18 oktober omstreeks 14.35 uur een melding van de Centrale Post van het Korps Politie Aruba dat een bemanningslid van het vaartuig ‘Perla’ onwel was geworden.Het vaartuig bevond zich op dat moment op twee (2) mijl ten zuiden van Rodgers Beach Sero Colorado, Aruba. Door aansturing van het Reddings en Coördinatie Centrum (RCC) is een Super-RHIB gelijk uitgerukt vanuit het kustwachtsteunpunt Aruba om assistentie te verlenen. Ter plekke aangekomen troffen ze een persoon met pijn in zijn borst. De bemanning van de Super-RHIB heeft hem gelijk aan boord genomen en naar Rodgers Beach getransporteerd. Een ambulance die inmiddels was gealarmeerd kwam aan om de opvarende over te nemen. Na overleg werd besloten om hem naar het ziekenhuis over te brengen. ​

wp-1476961013888.jpg

img-20161018-wa0019_1476878964883.jpg

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: