Meer tijd voor onderzoek in zaak Babel / Mas tempu pa investigashon den kaso Babel

Meer tijd voor onderzoek in zaak Babel

Willemstad – Woensdag 16 november heeft het Hof uitspraak gedaan over de onderzoekswensen in de zaak Babel. Zoals gevraagd krijgt de verdediging meer tijd om zelf onderzoek te laten doen naar een aantal aspecten van de zaak. Het verzoek om getuigen te horen is afgewezen omdat het belang daarvan door de verdediging niet voldoende is aangetoond.

De zaak zal in april 2017 worden voortgezet.

Mas tempu pa investigashon den kaso Babel

Willemstad – Djárason 16 di novèmber Korte di apelashon a tuma desishon tokante deseonan di investigashon den kaso Babel. Manera defensa a pidi, Korte ta duna mas tempu pa hasi nan mes investigashon den algun aspekto den e kaso. A ninga e petishon pa skucha testigu, pasó defensa no a demostrá e importansia di esaki sufisiente.

E kaso ta kontinuá den aprel 2017.

CLICK https://www.dropbox.com/s/o06nzi2ra8k73hz/HAR%2016-038%20Beslissing%20S.%20regiezitting%20.pdf?dl=0
CLICK https://www.dropbox.com/s/r028fegh6femlqd/HAR%2016-039%20Beslissing%20v.d.D.%20regiezitting.pdf?dl=0

Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: