KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Uitnodiging opening Kues Tur Ta Konta

Op zondag 27 november organiseert Fundashon Tur Ta Konta de 2e editie van de leerzame, spannende maar vooral leuke reken quiz voor groep 8 leerlingen uit het funderend onderwijs. De 1e editie met een zinderende, op Telecuraçao LIVE uitgezonden, finale was een groot succes!  Ook dit jaar doen er weer 25 F.O scholen mee met de voorrondes.

Graag nodigen wij u uit om bij het welkomswoord bij de opening van ronde 1 of ronde 2 van de kues.
ronde 1: 14:00-14:10 uur Aula van UoC, zondag 27 nov.
ronde 2: 15:00-14:10 uur Aula van UoC zondag 27 nov.
Na het welkomswoord en het persmoment verzoeken wij eenieder die niet mee doet aan de quiz de zaal te verlaten zodat deze tijdig kan beginnen.
 
De doelstelling van de quiz is om de leerlingen te enthousiasmeren voor het educatiegebied rekenen en wiskunde en tegelijkertijd onze gemeenschap bewust te maken van het belang van reken -en wiskundevaardigheden. Daarnaast kan deelname aan de quiz een grote inspiratie zijn voor de deelnemende leerlingen. Zo maken de leerlingen al op jonge leeftijd kennis met onze universiteit. 
Dit past perfect bij de doelstellingen die Fundashon Tur Ta Konta nastreeft. Het is bewezen dat een goede beheersing van rekenen en wiskunde op jonge leeftijd bepalend is voor de goede ontwikkeling van het kind en de hele gemeenschap.

Mocht u vragen hebben nav van deze uitnodiging dan hoor ik het graag,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: