Onderzoek Emerald naar belastingfraude, valsheid in geschrifte en witwassen

Onderzoek Emerald naar belastingfraude, valsheid in geschrifte en witwassen

Sinds vanochtend 28 november 2016, zijn meerdere huiszoekingen gestart in het onderzoek Emerald. In dit onderzoek is zojuist een verdachte aangehouden. Het betreft de 35 jarige O.A., inwoner van Sint Maarten. Hij wordt verdacht van belastingfraude, witwassen en valsheid in geschrift.

Een nieuwe update volgt zo spoedig mogelijk.

Het onderzoek maakt deel uit van een gezamenlijke, intensieve aanpak van grensoverschrijdende corruptie en fraude, ook wel ondermijning genoemd. Ondermijning, waaronder corruptie en witwassen, vormt een ernstige bedreiging voor de veiligheid en economie van de landen in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Het TBO van het RST, de Landsrecherches van Curaçao en Sint Maarten en het Openbaar Ministerie zijn partners in de bestrijding van ondermijning.

Voor meer informatie: zie en like onze facebook pagina: @TBOAnticorruptionWatch

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: