Waarnemend Gezaghebber Evelina Betancourt Anthony neemt een beleefdheidsbezoek op MS. Koningsdam / Interino Gezaghebber Evelina Betancourt Anthony a bishitá MS Koningsdam

Nederlands:

Waarnemend Gezaghebber Evelina Betancourt Anthony neemt een beleefdheidsbezoek op MS. Koningsdam

Kralendijk – Op vrijdag 18 november 2016 bracht Gezaghebber Evelina Betancourt Anthony een First Call aan het toeristenschip ‘MS. Koningsdam’ van de Holland Amarica Line. Dit schip was voor de eerste keer op het mooie Bonaire en werd daarom van harte welkom geheten door de waarnemend Gezaghebber Evelina Anthony. De kapitein van het schip ontving als teken van waardering een mooie OLB wapen plagaat die ze kunnen ophangen in het schip. Hierdoor kunnen bezoekers van het schip zien dat het schip ook op Bonaire is geweest. Op het moment zitten er 2.400 mensen op het schip. Na Bonaire zijn ze nog gestopt op Curaçao.

Papiamentu:

Interino Gezaghebber Evelina Betancourt Anthony a bishitá MS Koningsdam

Kralendijk – Dia 18 di novèmber 2016 gezaghebber Interino Evelina Betancourt Anthony a hasi un bishita di kortesiá pa promé biaha riba e barku di turista MS Koningsdam di e liña “Holland America Line”. Tabata e barku su promé bishita aki na Boneiru. Gezaghebber Interino Evelina Betancourt Anthony a deseá e tripulashon bon biní na Boneiru I a entregá e kapitan di e barku un bunita Eskudo di Boneiru ku nan por kologá riba e barku. Tur ku bishitá e barku por mira e Eskudo ku ta indiká ku e barku a pasa Boneiru tambe. Tabata tin na e momentu ei 2400 turista riba e barku. Despues di Boneiru e barku lo pasa Kòrsou tambe.

dsc_0008

dsc_0009

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: