RAMPENTRAINING 7 DECEMBER 2016 / TREININ DI KALAMIDAT DIA 7 DI DESÈMBER 2016

RAMPENTRAINING 7 DECEMBER 2016

Kralendijk – Woensdag 7 december van 08.30 – 12.00 vindt er een rampentraining plaats te Kaminda Rincon (hoofdweg Rincon). Dit is een oefening van Fundashon Mariadal, politie, brandweer, het Openbaar Lichaam Bonaire en defensie. Tijdens de uitvoering van de training zullen er sirenegeluiden en dergelijke te horen zijn.

De weg naar Rincon is gedurende de training tijdelijk afgesloten voor automobilisten. Bewoners in de buurt van de training kunnen tijdelijk enige overlast ervaren. Van de gemeenschap wordt begrip en medewerking tijdens deze oefening verwacht.

TREININ DI KALAMIDAT DIA 7 DI DESÈMBER 2016

Kralendijk – Djarason 7 di desèmber 2016 ta tuma lugá otro treinin di kalamidat. E treinin aki ta tuma lugá di 08.30 or pa 12.00 or di mainta na kaminda Rincon.
Diferente unidat ta partisipá na e treinin aki.

Durante e treinin por tende zonidonan di alarma pa tal motibu no mester alarmá pa esaki. E kaminda pa Rincon no ta aksesibel pa outomobilistanan ku ta bini I bai Rincon. Habitantenan den e area por nota kambionan pa loke ta aksesibilidat pa nan propiedat. Ta spera tur komprenshon I koperashon di parti di públiko.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: