Advertisements

TUI Nederland lanceert TUI Sports

TUI Nederland lanceert TUI Sports
Sportreizen naar populaire internationale hardloop- en wielerevenementen
Rijswijk, 10 december 2016
Vanaf vandaag is het voor actieve sporters een stuk eenvoudiger om deel te nemen aan de bekende internationale marathons, populaire buitenlandse wielertochten of trainingsstages. Met de lancering van TUI Sports brengt TUI een breed palet aan compleet verzorgde sportreizen voor marathonlopers en wielrenners, met onder meer de World Major Marathons van Berlijn en New York, Gran Fondo’s, de Tour de France en de Giro d’Italia. Hiermee voorziet de reisorganisatie in een snel groeiende vraag naar sportreizen en laat sporters deze bijzondere ervaring met elkaar beleven. De website TUI.nl/Sports met steeds het actuele aanbod, is sinds vandaag live.
Meervoudig schaatskampioen en multisporter Erben Wennemars, sprintkampioen Churandy Martina, kopman van de wielerploeg Team LottoNL-Jumbo Robert Gesink en populaire sportblogster Annemerel de Jongh ontstaken vanmiddag in het Olympisch Stadion in Amsterdam symbolisch de vlam van het nieuwe TUI Sports. De enthousiaste sporters hebben ook een rol in de verdere ontwikkeling van het sportreizenplatform.
    
 
‘Met de lancering van TUI Sports spelen we in op de behoefte van actieve sporters om een extra dimensie aan hun sportbeleving toe te voegen. Op welk niveau je ook een sport beoefent, ieder heeft zijn eigen doelen en wil mijlpalen bereiken. Eén hiervan is sporten in het buitenland of deelname aan een groot buitenlands evenement. Dat gaat TUI Sports mogelijk maken’, zegt General Manager Arjan Kers bij de introductie van TUI Sports.
Gegarandeerde startbewijzen
TUI Sports richt zich in eerste instantie op twee doelgroepen, hardlopers en wielrenners, en speelt sterk in op de sportbeleving en specifieke vraag van actieve sporters. Voor hardlopers, 39% van de Nederlandse bevolking loopt hard, biedt TUI Sports reizen naar de World Major Marathons van Berlijn, Londen, Tokyo, Chicago en New York, de (halve) marathons van onder meer Parijs, Valencia en Dublin, als ook de halve marathons van Berlijn en Lissabon. De reizen zijn inclusief gegarandeerde startbewijzen, begeleiding en transfers. Daarnaast heeft de sporter keuze uit verschillende pakketten en hotels in diverse categorieën. 
Samenwerking met Team LottoNL-Jumbo
Voor wielersporters, ruim 849.000 Nederlanders, bestaat het brede aanbod uit wielervakanties, deelname aan Gran Fondo’s en klassiekers, trainingsstages en een aantal grote rondes. Zo staan onder meer de klassiekers Parijs-Roubaix, de Ronde van Vlaanderen, grote rondes als de Tour de France, de Giro d’Italia en de Vuelta a España op het programma en de populaire tochten Gran Fondo Mont Ventoux en Stelvio Challenge. Een aantal reizen wordt uitgevoerd in samenwerking met de professionele wielerploeg Team LottoNL-Jumbo, waarmee TUI Sports een partnership heeft gesloten.

Menig amateurfietser heeft een bucketlist met bijzondere tochten en inspirerende beklimmingen die een keer gereden moeten worden. TUI Sports ontwikkelt hiervoor trainingsstages en wielervakanties naar onder meer Girona, de Franse Alpen (Alpe d’Huez, Mont Ventoux) en de Italiaanse Alpen met de Stelvio, Gavia en Mortirolo. Er zijn zowel compleet verzorgde groepsreizen inclusief begeleiding, masseur en mecanicien, als individuele onbegeleide vakanties of trainingsstages. TUI Sports regelt ook professionele huurfietsen op maat afgesteld en gevarieerde GPX routes voor je navigatie.
De reizen van TUI Sports zijn te boeken op TUI.nl/Sports en bij een groot aantal reisbureaus.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: