Desde promé di yanüari Curaçao Ports Authority (CPA) a bolbe sera un areglo di penshun kolektivo pa su empleadonan na ENNIA, ku un durashon di 10 aña. Un areglo di penshun kolektivo ta ofresé kondishonnan bentahoso i kobertura mas amplio. CPA ta haña esaki hopi importante pa e pakete di kondishonnan di labor di su empleadonan.

• NEDERLANDS
WILLEMSTAD- Per 1 januari heeft Curaçao Ports Authority (CPA) wederom voor de periode van 10 jaar een collectieve pensioenverzekering bij ENNIA afgesloten voor haar werknemers. Een collectieve pensioenregeling biedt gunstige voorwaarden en uitgebreidere dekkingen. CPA acht dit van groot belang voor het arbeidsvoorwaardenpakket van haar werknemers.

“Met dit compleet op maat gemaakt pakket zijn onze werknemers goed voorzien van een levenslang ouderdomspensioen. Bovendien zijn hiermee niet alleen onze werknemers, maar ook hun gezinsleden goed verzekerd”, aldus de directie van CPA. “De keuze voor ENNIA maakt het mogelijk dat we uitgebreide dekkingen en deskundig advies kunnen bieden aan onze werknemers en dat is erg belangrijk voor de financiële situatie van ieder gezin.”

ENNIA adviseert iedere werknemer over de financiële risico’s waar zij mee geconfronteerd kunnen worden ten tijde van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval. Het geeft de CPA-directie een goed gevoel dat zij hun mensen onder deze pensioenregeling ook een goede dekking in geval van arbeidsongeschiktheid of overlijden kunnen bieden.

ENNIA bedankt Curaçao Ports Authority van harte voor de goede relatie en het vertrouwen en kijkt uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking in de toekomst. ”Building towards the Future”.

Op de foto CPA directieleden samen met directieleden en vertegenwoordigers van ENNIA.

• PAPIAMENTU
WILLEMSTAD – Desde promé di yanüari Curaçao Ports Authority (CPA) a bolbe sera un areglo di penshun kolektivo pa su empleadonan na ENNIA, ku un durashon di 10 aña. Un areglo di penshun kolektivo ta ofresé kondishonnan bentahoso i kobertura mas amplio. CPA ta haña esaki hopi importante pa e pakete di kondishonnan di labor di su empleadonan.
“Ku e pakete aki, ku ta trahá kompletamente na midí, nos empleadonan ta bon sigurá pa un penshun di behes pa bida largu. Danki na e seguro aki, no solamente nos empleadonan, sino tambe nan famia ta bon sigurá”, asina gerensha di CPA a deklará. “E eskoho pa ENNIA ta hasi posibel ku nos por duna nos empleadonan kobertura amplio i konseho profeshonal.”
ENNIA ta konsehá kada empleado tokante riesgonan financiero ku nan por keda konfrontá ku ne, manera por ehèmpel na momentu di invalides pa motibu di malesa òf aksidente. Gerensha di CPA ta sintié bon ku den e areglo kolektivo aki tambe tin bon kobertura pa su trahadónan den kaso di invalides òf fayesementu.
ENNIA ta gradisí Curaçao Ports Authority pa e bon relashon i e konfiansa, i ta entusiasmá pa sigui riba e kaminda di bon koperashon den futuro. “Building towards the Future”.
Riba potrèt por mira gerensha di CPA ku miembro di gerensha i representantenan di ENNIA.
###

• ENGLISH
WILLEMSTAD – As of January 1st, Curaҫao Ports Authority (CPA) has once again taken out a ten-year collective pension insurance for its employees. A collective pension plan offers very favorable terms and more comprehensive coverage for those insured. CPA sees this as a very important part of its employee benefits program.
“This completely customized package provides our employees with a lifetime retirement pension. This is not only great insurance for our employees, but for their family members as well”, says the CPA management. “By choosing ENNIA, we are able to offer our employees extensive coverage and expert advice. This is a very important contribution to the financial security of every family.”
ENNIA advises every employee on the financial risks one may be confronted with when for example facing disability due to illness or an accident. CPA management is very pleased to be able to offer its staff comprehensive coverage in case of disability or death under this pension plan as well.
ENNIA would like to thank Curaҫao Ports Authority for its continued trust and commitment, and is looking forward to the continuation of its collaboration in the future: “Building towards the Future.”
In the picture: Management of CPA with ENNIA-management and other representatives.
cpa-ennia-pensioencontract-voor-10-jaar-2016

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: