22 and 4 years prison for gasstation robbers22 en 4 jaar cel voor gewapende overvallers


22 and 4 years prison for gasstation robbers

22 en 4 jaar cel voor gewapende overvallers
R.O.R. (Nevis, 1992) and B.A.D. (Sint Maarten, 1993) were sentenced on Thursday in Philipsburg by Court of Appeal for their involvement in two armed robberies on gasstations on November 30, 2015 and the death of gas attendant Gerard. R. was sentenced to 22 years and D. sentenced to 4 years jail.

R’s conviction was for aggravated manslaughter, extortion and illegal firearm possession. D. was found guilty of violent robbery that led to the death of the gas attendant.
22 en 4 jaar cel voor gewapende overvallers
De mannen R.O.R. (Nevis, 1992) en medeverdachte B.A.D. (Sint Maarten, 1993) zijn donderdag in Philipsburg in Hoger Beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van respectievelijk 22 en 4 jaar cel voor twee gewapende overvallen op twee benzinestations op 30 november 2015 waarbij een pompbediende Gerard werd doodgeschoten.

R. werd net als het Gerecht Eerste Aanleg veroordeeld voor doodslag, afpersing en overtreding van de vuurwapenverordening, terwijl D. schuldig werd bevonden aan deelname aan de gewapende overval met de dood van de pompbediende ten gevolge.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: