KRALENDIJK BONAIRE: KOMUNIKADO KUERPO POLISIA KPCN Diferente aksidente Aksidente riba Kaminda Gurubu

logo-polis-bonaire-kiko-ta-pasando

KPCN:
 
Diferente aksidente
Aksidente riba Kaminda Gurubu

Diferente aksidente
Riba djaluna 16 di yanüari tabatin diferente aksidente a tuma lugá na diferente sitio, manera entre otro riba Kaya Monseignieur Nieuwindt, Bulevar Gobernador Debrot, Kaya Industria i Kaya Jato Bako. Den hopi di e kasonan aki e vehíkulonan no tabata sigurá. No tabatin herido.

Aksidente riba Kaminda Gurubu
Riba djamars 17 di yanüari pa mas o ménos 5.45 or di mainta un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaminda Gurubu. Un outo kier a kita bai na su man robes miéntras un otro outo tabata pasando e na su man robes. Dor di esaki e outonan dal. Shofùr di e outo ku tabata pasando tabatin molèster di su barika i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko

==========================

KPCN:
 
Verschillende aanrijdingen
Aanrijding op de Kaminda Gurubu

Verschillende aanrijdingen
Op maandag 16 januari vonden op verschillende plekken waaronder de Kaya Monseignieur Nieuwindt, de Bulevar Gobernador Debrot, de Kaya Industria en de Kaya Jato Bako aanrijdingen plaats. In veel van deze gevallen waren de voertuigen niet verzekerd. Er waren geen gewonden.

Aanrijding op de Kaminda Gurubu
Op dinsdag 17 januari vond omstreeks 5.45 uur een aanrijding plaats tussen twee auto’s op de Kaminda Gurubu. Eén van de auto’s wilde linksaf slaan terwijl hij aan de linkerkant ingehaald werd door de andere auto. Hierdoor botsten de voertuigen. De bestuurder van de auto die inhaalde had last van zijn buik en werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: