KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Brief intrekking steun fractie Pueblo Soberano en Overeenkomst tussen Statenleden met een meerderheid in de Staten (12 Feb 2017)

SPOED IN HANDEN EN PER EMAIL
Aan de Gouverneur
Fort Amsterdam 2
Alhier
 
Curaçao, 12 februari 2017,
 
 
Excellentie,
 
Hierbij delen wij U mede dat de leden van de fractie van Pueblo Soberano in de Staten niet langer bereid zijn het zittende kabinet-Koeiman te steunen.
 
Dat betekent dat de ministers in het kabinet-Koeiman niet langer het vertrouwen genieten van een meerderheid in de Staten.
 
Inmiddels is over de vorming van een nieuw kabinet overeenstemming bereikt tussen meerdere fracties in de Staten die gezamenlijk wel een meerderheid van de leden van de Staten vertegenwoordigen.
 
Wij verzoeken U daarom alles te doen wat nodig is om te komen tot de vorming van een nieuw kabinet, dat gevormd kan worden op grond van die overeenkomst en dat wel het vertrouwen geniet van een meerderheid in de Staten.
 
 
Met gevoelens van de meeste hoogachting,

Gerrit F. Schotte
Fractieleider MFK

akuerdo-pa-forma-un-gobernashon-diferente-2017-2020

brief-intrekking-steun-kabinet-koeiman-fractie-ps

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading