Diputado den Heyer na bolsa di Emigrashon – Gedeputeerde Den Heyer bezoekt de Emigratiebeurs

Papiamentu:

Diputado den Heyer na bolsa di Emigrashon

Kralendijk/Houten – Diputado Nina den Heyer a probechá di su biahe di trabou na Hulanda pa riba djadumingu bishitá e partisipantenan Boneriano na e Bolsa di Emigrashon anual na Houten. Boneiru tabata asina bon representá ku nan por a forma un propio kaya: Kaya Bonaire. E diputado entre otro tabata testigu di kon okupá e tim di Fundashon Ban Boneiru Bèk tabata ku dunamentu di informashon na kompatriotanan Boneriano ku ta konsiderá pa regresá nan isla.

Riba potrèt: Diputado Nina den Heyer durante su bishita na ‘Kaya Bonaire’ na e Bolsa di Emigrashon na Houten.

Nederlands:
Gedeputeerde Den Heyer bezoekt de Emigratiebeurs
Kralendijk/Houten – Gedeputeerde Nina den Heyer heeft haar werkbezoek aan Nederland aangegrepen om zondag de Bonaireaanse deelnemers aan de jaarlijkse Emigratiebeurs in Houten te bezoeken. Bonaire was zo goed vertegenwoordigd dat er een eigen straat – de Kaya Bonaire – kon worden gevormd. De gedeputeerde was er onder meer getuige van hoe druk de crew van de fundashon Ban Boneiru Bèk het had met het verstrekken van informatie aan eilandgenoten die overwegen terug te keren.

Op de foto: Gedeputeerde Nina den Heyer tijdens haar bezoek aan de ‘Kaya Bonaire’ op de Emigratiebeurs in Houten.
emigratiebeurs-2017-01

emigratiebeurs-2017-02

emigratiebeurs-2017-03

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: