SCHOONMAAK ZUIDPIER OP 8 APRIL – AKSHON DI LIMPIESA NA WAF DI SÙIT DIA 8 DI APREL

SCHOONMAAK ZUIDPIER OP 8 APRIL

Kralendijk – Zaterdag 8 april organiseert Dive Friends Bonaire een schoonmaak van de Zuidpier. In het kader daarvan verzoekt de Havenmeester van het Openbaar Lichaam Bonaire alle booteigenaren om minimaal 25 meter afstand te houden van de Zuidpier.

Vrijwilligers kunnen zich vanaf 09.45 aanmelden te Dive Friends Bonaire. Daar zullen zij om 10.00 een briefing ontvangen. Ook niet-duikers kunnen zich aanmelden om te helpen met deze schoonmaakactie.

Voor verdere vragen kan er gebeld worden met Dive Friends Bonaire via +5997172929.

AKSHON DI LIMPIESA NA WAF DI SÙIT DIA 8 DI APREL

Kralendijk – Riba djasabra 8 di aprel Dive Friends Bonaire ta organisá un akshon di limpiesa na Waf di Sùit. Den e kuadro aki e Kapitan di Haf di Entidat Públiko Boneiru ta supliká tur doño di boto pa tene minimalmente 25 meter di distansia for di Waf di Sùit.

Boluntarionan por registrá nan mes for di kuartu pa 10 di mainta na Dive Friends Bonaire. Pa 10’or di mainta nan lo haña instrukshon einan. Hendenan ku no ta sambuyá tambe por registrá pa yuda ku e akshon di limpiesa aki.

Pa mas pregunta por yama Dive Friends Bonaire na +5997172929.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: