Bishita di kortesia di sr Ivan Moreno, komo Kònsùl Honorario saliente di Bèlgika, serka Gobernador. Sr Moreno tabata kompaña pa su sra. esposa.

Willemstad Op maandag 15 mei heeft de heer Ivan Moreno tezamen met zijn echtgenote Myrna Moreno een opwachting gemaakt bij de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout. De heer Moreno is per 1 mei 2017 afgetreden als Honorair Consul van België. Hij heeft voor meer dan 30 jaar gediend als ereconsul in Willemstad. In afwachting van de benoeming van zijn opvolger wordt het beheer van het Ereconsulaat van België nu tijdelijk waargenomen door de heer van Belleghem.

Bishita di kortesia di sr Ivan Moreno, komo Kònsùl Honorario saliente di Bèlgika, serka Gobernador.
Sr Moreno tabata kompaña pa su sra. esposa.

Op de foto: de Gouverneur van Curaçao, H.E. George-Wout en de heer en mevrouw Moreno.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: