KRALENDIJK BONAIRE: Notisianan di polis di djárason 14 di yüni te ku djabièrnè 16 di yüni 2017/Politieberichten woensdag 14 juni tot en met vrijdag 16 juni 2017

Notisianan di polis di djárason 14 di yüni te ku djabièrnè 16 di yüni 2017
Riba djárason 14 di yüni a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Nikkel. A bai ku entre otro un lèptòp di marka Acer, un lèptòp di marka Dell, un kámara, un ‘mountainbike’ di marka Giant i sèn kèsh. E kiebro a tuma lugá entre oranan di mainta i oranan trempan di mèrdia. Den oranan di anochi atrobe a drenta keho di kiebro. E biaha aki den un kas situá na Sabadeco Ridges. Entre 8 or i 11.30 or di anochi a bai ku entre otro pasport i sèn kèsh.

Politieberichten woensdag 14 juni tot en met vrijdag 16 juni 2017
Op woensdag 14 juni werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Nikkel. Er zijn onder andere een laptop van het merk Acer, een laptop van het merk Dell, een camera, een mountainbike van het merk Giant en contant geld weggenomen. De inbraak heeft tussen de ochtend en vroege middaguren plaatsgevonden. In de avonduren werd weer aangifte gedaan van inbraak in een woning, dit keer aan de Sabadeco Ridges. Tussen 20.00 uur en 23.30 uur zijn onder andere paspoorten en contant geld weggenomen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: