BONAIRE Notisianan di polis di djaluna 19 di yüni te ku djárason 21 di yüni 2017/Politieberichten van maandag 19 juni tot en met woensdag 21 juni 2017

Notisianan di polis di djaluna 19 di yüni te ku djárason 21 di yüni 2017
Riba djaluna 19 di yüni a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Sabalo. A bai ku entre otro un lèptòp di marka Acer.

Alrededor di 7 or di anochi un aksidente entre un outo i un baiskel a tuma lugá riba kaminda di bai BOPEC. E outo a purba wela e baiskel ora e baiskel na su turno tambe a purba wela e outo den mesun direkshon. E siklista a logra bula for di e baiskel promé ku e outo a dal den e baiskel i a pasa riba esaki. E siklista a keda levemente herida i ambulans a transporte pa hospital pa kòntròl médiko.

Politieberichten van maandag 19 juni tot en met woensdag 21 juni 2017
Op maandag 19 juni werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Sabalo. Er is onder andere een laptop van het merk Acer weggenomen.

Omstreeks 19.00 uur vond een aanrijding tussen een auto en een fiets plaats op de weg naar BOPEC. De auto probeerde de fietser te ontwijken waarop de fietser ook dezelfde richting opging om de auto te ontwijken. De fietser sprong van de fiets voordat de auto deze raakte en er overheen reed. De fietser raakte licht gewond en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: