Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot vrijdagmiddag 12:00 uur, 23 juni 2017

WEERBERICHT VOOR HET PUBLIEK
Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot vrijdagmiddag 12:00 uur, 23 juni 2017.
Opgesteld op: donderdag 22 juni 2017, 11:00 uur l.t. (15:00 UTC).

Weer: Licht tot half bewolkt en overwegend droog.

De verwachte maximumtemperatuur zal 32 C en de minimumtemperatuur zal 27 C zijn.
Zonsopgang is om 06:13 uur en zonsondergang om 19:03 uur.

Wind: Uit oostelijke richting en matig tot vrij krachtig; windkracht 4 tot 5 (20 tot 39 km/uur, 11 tot 21 knopen). Af en toe mogelijk krachtig in uitschieters; windkracht 6 (40 tot 50 km/uur, 22 tot 27 knopen). Wat zwakkere wind gedurende de nacht.

Weeroverzicht: Gedurende vandaag wordt de wind geleidelijk minder en zal als gevolg hiervan een verbetering van de zeegang plaatsvinden. Daarnaast zal het weer de komende dagen op de meeste plaatsen droog zijn. Door enige bewolking toename echter in de aanstaande nanacht kan op slechts een enkele plaats een bui voorkomen.

Zee condities: Vrij rustig met golfhoogtes tussen 1 en 2 meter. Verder is het stadium voorzorgsmededeling (Code Geel) vanochtend ingetrokken vanwege een geleidelijke verbetering van de zeetoestand. Niettemin dient men op open zee nog voorzichtig te zijn.

Significante tropische weersystemen: Tropische Storm Cindy bewoog zich in de afgelopen nanacht boven land bij de zuidelijke kust van de Verenigde Staten en is momenteel afgezwakt tot een depressie. Deze Tropische Depressie vormt geen bedreiging voor ons eiland. Deze cycloon zal ook niet meer in dit weerbericht vermeld worden.

Bijzondere verschijnselen: Geen.

Vooruitzichten tot zaterdagmiddag: Licht tot half bewolkt met iets hardere wind.

Meteoroloog: Coffie.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: