Advertisements

Kustwacht houdt 26 ongedocumenteerde Venezolanen aan – Coastguard detains 26 undocumented Venezuelans

Kustwacht houdt 26 ongedocumenteerde Venezolanen aan
 
Afgelopen nacht hebben eenheden van de Kustwacht in het Caribisch gebied zesentwintig (26) ongedocumenteerde Venezolanen aangehouden en overgedragen aan het Korps Politie Curacao (KPC). De Dash-8, het maritiem patrouillevliegtuig van de Kustwacht detecteerde een verdacht vaartuig ten zuiden van Oostpunt Curaçao. Twee Super RHIB eenheden van het steunpunt Curaçao zijn gelijk ingezet. De Dash-8 heeft ze naar het verdacht contact gedirigeerd en rond 02.35 uur werd het vaartuig onderschept op ongeveer twee mijl ten zuiden van Oostpunt. Er zaten zesentwintig (26) personen aan boord, allen met de Venezolaanse nationaliteit. Het vaartuig is opgebracht naar het steunpunt te Parera. Daar zijn de opvarenden, waarvan zeventien (17) mannen en negen (9) vrouwen, na een veiligheid fouillering overgedragen aan het KPC. De zaak is verder in onderzoek.
 
——————————

Coastguard detains 26 undocumented Venezuelans

Early this morning, the Dutch Caribbean Coastguard detained twenty-six undocumented Venezuelans. They were transferred to the Police Corps Curaçao. A suspicious vessel was detected by the Dash-8 maritime patrol aircraft of the Coastguard south of the eastern point of Curaçao. Two Super RHIB’s from the Coastguard sub-station Curaçao were deployed. The Dash-8 directed them to the suspicious contact and around 02.35 hours, the vessel was intercepted, two nautical miles south of the eastern point. There were twenty-six (26) people on board, all of them with the Venezuelan nationality. The vessel was taken to the sub-station in Parera. Upon arrival, all of the occupants whereof seventeen (17) men and nine (9) women after being frisked, were transferred to the Police. The case is under further investigation.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: