Wes-komisario (RC) a prolongá awe, djabièrnè 14 di yüli 2017, e kustodia (bewaring) di sra. E.R.C. pero …………

Info OM:
Wes-komisario (RC) a prolongá awe, djabièrnè 14 di yüli 2017, e kustodia (bewaring) di sra. E.R.C. pero mesora a skors su detenshon bou di sierto kondishon. 
C. ta sospechoso den e kaso “Valencia” ku ta un investigashon relashoná ku korupshon atministrativo ku pèrmit di estadia na Toelatingsorganisatie (TO).
E kondishonnan pa su skorsing ta entre otro ku e no mag drenta edifisio di TO, no mag tin kontakto ku trahadornan di TO i/òf testigu den e investigashon i ku e tin ku tene su mes disponibel pa keda skuchá.
E investigashon mientrastantu ta kontinuá.

——–

In het onderzoek “Valencia” naar ambtelijke corruptie in verband met verblijfsvergunningen binnen de Toelatingsorganisatie (TO) heeft de rechter-commissaris vandaag, vrijdag 14 juli 2017, de bewaring van verdachte mw. E.R.C. verlengd en deze tegelijkertijd geschorst onder voorwaarden. 
De schorsingsvoorwaarden houden onder andere in dat C. zich niet in het gebouw van de TO zal begeven, geen contact zal mogen hebben met werknemers van de TO en/of getuigen in de zaak en zich beschikbaar moet houden voor nader verhoor. 
Het onderzoek wordt voortgezet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: