CBBC & COCA-COLA VIEREN 80 JAAR OP CURAÇAO MET VERTONING FILM ‘RESPETO’ IN PARKE HIMNO I BANDERA

Samen met 

CBBC & COCA-COLA VIEREN 80 JAAR OP CURAÇAO MET
VERTONING FILM ‘RESPETO’ IN PARKE HIMNO I BANDERA

WILLEMSTAD – De bevolking van Bándabou – en met name de jeugd – krijgt een heel speciaal cadeau komende vrijdag 20 april van de Curaçao Beverage Bottling Company (CBBC). Om haar 80-jarige jubileum op Curaçao te vieren en als officiële sponsor van de Curaçao International Film Festival Rotterdam (CIFFR) geeft de CBBC samen met het CIFFR, een gratis vertoning van de filmtopper ‘Respeto’.

Het belooft vanaf 19:00 uur een geweldige avond te worden in het Himno i Bandera-park.
De sensatie van 80 jaar CBBC en Coca-Cola op Curaçao zal goed te proeven zijn bij de vertoning van de korte film ‘Juni’, gemaakt door de jeugd van de Joseph Civilis VSBO te Barber en geproduceerd door de IBB. Daarna volgen de spraakmakende film ‘Respeto’ van de CIFFR 2018, een live rap battle en een quiz met mooie prijzen. De avond wordt muzikaal afgesloten met optredens van Chaika en DJ Ramil. Entree is slechts ‘een glimlach en een goede vibe’.

De overvloed van goede films die de CIFFR brengt, is goed vergelijkbaar met CBBC’s brede aanbod van frisdranken die elke individuele smaak bevredigen en in alle leefstijlen passen.
Met Alberto Monteras II’s ‘Respeto’, die is uitgeroepen tot een van de beste films van 2017, brengt de CIFFR ook dit jaar een grote variëteit aan prachtige films die anders nauwelijks op Curaçao te zien zouden zijn. ‘Respeto’ is een boeiende film over het leven van de jonge Hendrix die deelneemt aan wedstrijden in de underground rapwereld.

Iedereen wordt uitgenodigd om op vrijdag 20 april vanaf 19:00 uur in het Parke Himno i Bandera te zijn om de zinderende sensatie van 80 jaar CBBC & Coca-Cola op Curaçao te voelen, onder het genot van een ijskoude Coca-Cola of van één van de vele andere frisdranken van de CBBC.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: