E DI DOS DIA HABRÍ DI ATLETISMO ORGANISÁ PA INDEBON / INDEBON ORGANISEERT EEN TWEEDE OPEN ATLETIEK DAG

E DI DOS DIA HABRÍ DI ATLETISMO ORGANISÁ PA INDEBON

 

Kralendijk – Djabièrnè 20 di aprel Indebon huntu ku S.V. Athene lo bai tin e di dos dia habrí di atletismo den Stadion di Playa pa mucha hòmber i mucha muhé di 7 te ku 15 aña.

E aktividatnan ta partí den tres kategoria di edat. Pa e kategoria di 7,8 i 9 aña e aktividatnan ta konsistí di kareda kòrtiku di 60 meter, tira bala i kareda largu di 400 meter. Den e kategoria di 10,11 i 12 aña e aktividatnan ta kareda kòrtiku di 80 meter, bula leu i kareda largu di 400 meter. E hóbennan di 13,14 i 15 aña lo kore kareda kòrtiku di 80 meter, bula leu i kore kareda largu di 400 meter. Arviena Vis, lider deportivo na Indebon, ta hasi un yamada na mayornan i hóbennan pa e próksimo dia habrí ku lo ta 20 di aprel den Stadion di Playa.

E promé dia habri un total di 43 hóben a partisipá di kual 23 mucha hòmber i binti mucha muhé.

 

INDEBON ORGANISEERT EEN TWEEDE OPEN ATLETIEK DAG

 

Kralendijk – Komende vrijdag 20 april organiseert de Indebon samen met SV Athene de tweede open atletiek dag voor jongens en meisjes van 7 tot 15 jaar in het Stadion van Playa.  De activiteiten worden onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën. Voor de categorie 7, 8 en 9-jarigen bestaan de activiteiten uit hardlopen op een korte baan van 60 meter, bal gooien en hardlopen op een lange baan van 400 meter. In de categorie 10, 11 en 12 jaar zijn er de volgende activiteiten: hardlopen op een korte baan van 80 meter, verspringen en hardlopen op een lange baan van 400 meter. De jongeren van 13, 14 en 15 jaar gaan hardlopen op een korte baan van 80 meter,verspringen en hardlopen op een lange baan van 400 meter. Arviena Vis, sportleider bij de Indebon, nodigt ouders en kinderen uit om naar de komende open dag te komen op 20 april in het Stadion van Playa. Aan de eerste open dag hebben 43 kinderen meegedaan, waarvan 23 jongens en 20 meisjes.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: