Restaurant Associatie (CRA)  10 Daagse 1st Editie was een groot succes!

Restaurant Associatie (CRA)  10 Daagse 1st Editie was een groot succes!

 

In de periode van 1 Oktober t/m 10 Oktober was er bij 30 restaurants op Curaçao een 3 gangen menu te bestellen voor maar 65 gulden.  Business Development Manager van de Curaçao Restaurant Association (CRA) Xandra van Hutten: “Het was een groot succes. Reacties vanuit de sector waren heel positief, veel reserveringen kwamen binnen en mensen hebben meegedaan aan de Campagne van Fl1500,- aan gift cards. De winaars hebben bij Chanterelle Bistro in het Rif fort gegeten waar ze van hun 3 gangen menu hebben genoten. Volgend jaar van 1 t/m 10 Oktober, 2022 zal de 2de Editie van de 10 Daagse weer plaatsvinden en uiteraard veel groter! Intussen wordt gewerkt aan de 2de editie van de Valentines week, welke ook zeer succesvol was dit jaar. De CRA bedankt alle 30 restaurants, onze Sponsoren en alle gasten die mee hebben gedaan aan onze 1st Editie 10 Days Dining!

Op foto blije gezichten winnaressen, Lina & Thomas Cornelisse eigenaars van Chanterelle Bistro samen met Xandra CRA Manager

 

 

Papiamentu:

E promé edishon di ’10-daagse restaurant week’ di Asosashon di Restourant Kòrsou (CRA) tabata un éksito rotundo!

 

Den e siman di 1 di òktober pa 10 di òktober bo por a bestèl un menu di tres plato solamente 65 florin, na 30 diferente restourant. ‘Business Development Manager’ di Asosashon di Restourant Kòrsou, Xandra van Hutten: ” e tabata un éksito total. A risibí hopi reakshon positivo di e sektor aki, nan a haña hopi reservashon i hopi hende a partisipá na e kampaña pa gana 1500 florin na ‘gift cards’. E ganadónan ta un grupo di 4 amiga ku a bai kome na Chanterelle Bistro, na Rif Fort i a disfrutá di nan menu di 3 plato. Otro aña di 1 pa 10 di òktober 2022, lo tin un edishon mas di 10 dia di restourant i spera ku e lo ta mas grandi. Mientras tantu nos ta traha pa organisá un di dos edishon pa siman di San Valentino ku tambe tabata un éksito e aña aki. CRA ta yama danki na tur e 30 restourantnan, nos spònsernan i tur kliente ku a partisipá na nos promé edishon di ’10-daagse Restaurant’.”

Riba potrèt por mira e ganadónan, doño di Chanterelle Bistro, Lina i Thomas Cornelisse i mènedjer di CRA, Xandra van Hutten.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: