KRALENDIJK BONAIRE Notisianan di polis di djabièrnè 19 di aprel pa djaluna 23 di aprel 2018 / Politieberichten van vrijdag 19 april tot en met maandag 23 april 2018

Notisianan di polis di djabièrnè 19 di aprel pa djaluna 23 di aprel 2018

Politieberichten van vrijdag 19 april tot en met maandag 23 april 2018

 

Notisianan di polis di djabièrnè 19 di aprel pa djaluna 23 di aprel 2018
Riba djasabra 21 di aprel a drenta keho di ladronisia for di den un outo. E outo tabata stashoná, na lòk, na Te Amo bich. A destruí e man di porta di banda di shofùr i a bai ku un tas di skouder kolo pretu. Den e tas tabatin vários tarheta di banki, reibeweis, id, un bòshi di yabi i sèn kèsh.

Riba djadumingu 22 di aprel sentral di polis a risibí notifikashon ku tin un outo na kandela den besindario di Kaya Industria Pariba. Na yegada e patruya a konstatá un vehíkulo na kandela mei mei di kaminda. E persona ku tabata hala e outo ku un ‘forklift’ a deklará ku pa motibunan deskonosí diripiente e outo a pega kandela. Brantwer a bin na e sitio i a paga e kandela. No tabatin niun herido.

Riba djaluna 23 di aprel un aksidente entre dos outo a tuma lugá na Kaya Tapajos. Un outo ku tabata saliendo for di un hanchi no a duna preferensia na un outo ku tabata biniendo riba e Kaya prinsipal. Personal di ambulans a saminá e tres okupantenan dje outonan na e sitio mes i nan no mester a bai hospital.

=======================

Politieberichten van vrijdag 19 april tot en met maandag 23 april 2018
Op zaterdag 21 april werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto. De auto stond, op slot, bij Te Amo beach geparkeerd. De handvat van de deur is vernield en een zwarte schoudertas is weggenomen. In de tas zaten verschillende bankpasjes, rijbewijzen, id’s, een sleutelbos en contant geld. De diefstal heeft tussen 02.30 en 06.00 uur plaatsgevonden.

Op zondag 22 april kreeg de politiecentrale melding dat er een auto in brand stond in de omgeving van Kaya Industria Pariba. Bij aankomst constateerde de patrouille dat er een voertuig in brand stond, midden op de weg. De persoon die bezig was het voertuig met een vorkheftruck weg te slepen, verklaarde dat auto opeens in brand vloog door onbekende oorzaak. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Er raakte niemand gewond.

Op maandag 23 april vond omstreeks 06.45 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Tapajos. Een auto die uit een zijstraat kwam gaf geen voorrang aan een auto die op de hoofdstraat rechtdoor reed, waardoor ze tegen elkaar botsten. De drie inzittenden van de auto’s werden ter plekke onderzocht door het ambulance personeel en hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: