De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) detecteerde gisteravond, maandag 30 april tijdens een patrouille twee verdachte vaartuigen type yola op ongeveer een halve mijl uit de kust van Fuikbaai.

De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) detecteerde gisteravond, maandag 30 april tijdens een patrouille twee verdachte vaartuigen type yola op ongeveer een halve mijl uit de kust van Fuikbaai.  Er zaten een heleboel materialen aan boord. Omdat de zes opvarenden, allen met Venezolaanse nationaliteit geen geldige papieren konden tonen, werden de vaartuigen begeleidt naar het kustwachtsteunpunt te Parera. Aldaar werden de zes opvarenden overgedragen aan de Politie. De goederen zijn door de Douane in beslag genomen. De zaak is verder in onderzoek.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: