Vannacht 1 mei omstreeks 02.40 uur is er bij de Centrale Politie Post (CPP) op Aruba een melding binnengekomen, dat een bootje in de buurt van Alto Vista mensen aan land probeerde te brengen.

Vannacht 1 mei omstreeks 02.40 uur is er bij de Centrale Politie Post (CPP) op Aruba een melding binnengekomen, dat een bootje in de buurt van Alto Vista mensen aan land probeerde te brengen. De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) werd hiervan ingelicht en rukte gelijk uit met een Super-RHIB vanuit het steunpunt Aruba naar het aangegeven gebied.  In samenwerking met de Politie heeft KWCARIB op het land vier ongedocumenteerden aangehouden en nog vier op een vaartuig die voor de autoriteiten probeerde te vluchten. De kapitein op dit vaartuig werd aangehouden vanwege mensensmokkel waarop een zware straf staat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: