Paga but promé ku bai ku fakansi ! / Betaal uw boete voor vakantiereis !

Info OM:
Paga but promé ku bai ku fakansi !
Periodo di fakansi ta den porta. Ministerio Públiko (OM) Kòrsou ta konsehá outomobilista ku but habri, pa promé ku nan biahe pa eksterior, pa bishita ofisina di “Paga Bo But” na Waaigat (pariba di ofisina di CurOil).
Funshonarionan di Ministerio Públiko ta bai oumentá e kòntròl na airopuerto Hato. E chèns ku bo ta keda gará ku but habri ta hopi grandi. Evitá molèster i tardansa na Hato, i paga bo but delantá, pues promé ku bo biahe pa eksterior.
Adrès di ofisina “Paga Bo But” ta: Abraham Mendez Chumaceiro Bulevar 11 (Waaigat). Orario ta 07:30-11:30 or i di 13:30 or pa 16:30 or.
Betaal uw boete voor vakantiereis !
De vakantieperiode staat voor de deur. Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao adviseert automobilisten met een openstaande boete aan om, voordat zij naar het buitenland afreizen, een bezoek af te leggen aan het betaalkantoor “Paga Bo But” aan het Waaigat.
Functionarissen van het OM gaat namelijk haar controles op de luchthaven Hato opvoeren. De pakkans is daardoor groot. Vermijd onnodig oponthoud voor de vlucht en betaal uw boete ruim op tijd voordat u gaat reizen.
Het adres van het kantoor “Paga Bo But” is: Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 11 (Waaigat). De openingstijden zijn 07:30 tot 11:30 uur en van 13:30 uur tot 17:30 uur.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: