TOP Bonaire in dialoog met staatssecretaris Knops & minister Ollongren / TOP Bonaire den diálogo ku sekretario di estado Knops & minister Ollongren

TOP Bonaire in dialoog met staatssecretaris Knops & minister Ollongren

De staatssecretaris van BZK, Raymond Knops, en de minister van BZK, Kajsa Ollongren, zijn op dinsdag 9 april met deelnemers uit de TOP-community in dialoog gegaan. De TOP-community bestaat uit inmiddels 52 (oud) TOP-deelnemers en TOP-trainees. Het centrale thema tijdens deze energieke ontmoeting was de manier waarop TOP Bonaire de deelnemers heeft geholpen te groeien als professional. Deze groei en persoonlijke ontwikkeling is niet altijd gemakkelijk voor de deelnemers. Ze gaan de confrontatie aan met zichzelf met behulp van coaching en trainingen en stappen hierbij uit hun comfortzone. Minister Ollongren moedigde dit aan en stimuleerde de deelnemers deze groei door te zetten: “Het is logisch dat je soms twijfelt, maar ga het gewoon doen, durf!”.

De staatssecretaris en de minister gaven na afloop aan onder de indruk te zijn van de verhalen en de energie van de TOP-deelnemers. Ook gezaghebber Rijna deelde de mening dat de TOP-community bijdraagt aan en onderdeel is van de positieve stappen die zichtbaar worden op Bonaire. In het Bestuursakkoord Bonaire 2018-2022 was al afgesproken dat het ministerie van BZK en het openbaar lichaam Bonaire, TOP Bonaire en het TOP Traineeship tot 2022 blijven organiseren. Het belang van deze afspraak voor Bonaire is tijdens de bijeenkomst op 9 april met kracht onderstreept door alle aanwezigen.  

================

TOP Bonaire den diálogo ku sekretario di estado Knops & minister Ollongren

Djamars 9 di aprel, sekretario di estado di BZK, Raymond Knops, i e minister di BZK, Kajsa Ollongren, a bai den diálogo ku partisipantenan den e komunidat di TOP. E komunidat di TOP ta konsistí mientrastantu di 52 (eks) partisipante di TOP i trainee di TOP. Tema sentral durante e enkuentro enérgiko aki tabata e manera ku TOP Boneiru a yuda e partisipantenan krese komo profeshonal. E kresementu i desaroyo personal akí no semper ta fásil pa e partisipantenan. Nan ta enfrentá nan mes ku yudansa di coaching i entrenamentu i ku esaki ta sali for di nan zona kómodo. Minister Ollongren a enkurashá esaki i a stimulá e partisipantenan pa sigui ku e kresementu akí: “Ta lógiko ku tin biaha bo ta duda, pero bai hasié gewoon, tuma riesgo!”.

E sekretario di estado i minister a indiká na final ku nan ta bou di impreshon di e storianan i energia di e partisipantenan di TOP. Gezaghèber Rijna a kompartí e opinion ku e komunidat di TOP ta kontribuí na i ta parti di e pasonan positivo ku ta bira visibel na Boneiru. Den Akuerdo di Gobernashon Boneiru 2018-2022 ya a palabra ku e ministerio di BZK i Entidat Públiko Boneiru, ku ta sigui organisá TOP Bonaire i TOP Traineeship te ku 2022. Durante e enkuentro di 9 di aprel tur presente a suprayá fuertemente importansia di e palabrashon akí pa Boneiru.  

TOP Bonaire in dialoog met staatssecretaris Knops & minister Ollongren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: