Afgelopen zaterdag ontving het RCC een melding van een vaartuig met motorpech op Aruba. In het vaartuig met de naam Spanish Fly liep ook zeewater naar binnen.

Afgelopen zaterdag ontving het RCC een melding van een vaartuig met motorpech op Aruba. In het vaartuig met de naam Spanish Fly liep ook zeewater naar binnen. Het RCC stuurde na de melding meteen een Metal Shark patrouille met aan boord Kustwachters en Arubaanse Militie om hulp te bieden. Bij aankomst van de Metal Shark zat het vaartuig vast aan de boortoren Rig Sevan Brazil. De Rig heeft de boot geholpen bij melding dat water naar binnen kwam en maakte het vast aan de boortoren. De ploeg van de Metal Shark heeft het vaartuig losgemaakt en op sleeptouw genomen richting Baracadera. Rond 21:00 waren alle lokale bemanningsleden en de boot veilig aan de pier van Daltra gekomen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: