Succesvolle 3de editie Kurá di Kuenta

Fundashon Birgen di Rosario en Winter Curaçao kunnen terugblikken op een succesvolle 3de editie van het project Kurá di Kuenta. De boekpresentatie ter afronding van het project was druk bezocht en was leerzaam, humoristisch en waardevol voor de culture geschiedenis van Curaçao.
In totaal hebben 10 cliënten deelgenomen aan dit project: Wilfred Monte, Elisabeth Elizabeth, Leopoldo Rafael Gutiérrez López, Aida Burnet-Jacoba, Christina Fransina-Wout, Filomeno Panneflek, Johnny van Ierland, Gilbert Pietersz, Adriana Eloina-Concepcion, Edna Cyril-Celestia.
IMG_8995
IMG_9065
IMG_8871
IMG_8917
IMG_8929
IMG_8935
IMG_9034
IMG_9068
IMG_9004

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: