KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

Al enige tijd wordt er in de media negatief bericht over de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS).

Willemstad/ Philipsburg – Al enige tijd wordt er in de media negatief bericht over de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS). De CBCS heeft vanaf de aanvang van deze kwestie er bewust voor gekozen om in afwachting van het resultaat van de lopende onderzoeken zich niet in de media uit te laten.
De voortdurende onjuiste en schadelijke berichtgevingen in de media dwingen de CBCS echter om nu te reageren in het belang van de betrouwbaarheid en integriteit van de CBCS als instituut.
De CBCS kan zich op geen enkele wijze herkennen in deze berichtgevingen noch in de onlangs geuitte beschuldigingen als zou zijn gedreigd met draconische voorwaarden danwel dat anderszins namens de CBCS zou zijn getracht enig persoon of instantie te chanteren. De bewoordingen zoals gebezigd in de voice-note, die momenteel op social media circuleert, zijn nimmer door de Bank gebruikt.
De CBCS neemt derhalve nadrukkelijk afstand van al deze eenzijdige en onjuiste berichtgevingen.

Willemstad, 10 mei 2019
CENTRALE BANK VAN CURACAO EN SINT MAARTEN

Bank

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: