Vannacht detecteerde het Rescue and Coordination Center (RCC) van de Kustwacht een verdacht radarcontact bij Oostpunt.

Vannacht detecteerde het Rescue and Coordination Center (RCC) van de Kustwacht een verdacht radarcontact bij Oostpunt. De kustwachtpatrouille samen met de Curmillers gingen direct richting het vaartuig om deze te identificeren. Ook het KPC en de Douane werden ingelicht. De Kustwacht helikopter is meteen gelaunched om het gebied te gaan doorzoeken.

De kustwachtpatrouille zag bij aankomst een vaartuig type yola met aan boord 2 personen. Bij hun aanhouding verklaarden de 2 mannen dat ze een aantal personen hadden afgezet. Er zijn 5 vrouwen en 8 mannen afkomstig uit Venezuela, in het Sta. Barbara gebied aangehouden. Alle ongedocumenteerde personen zijn aan het KPC overgedragen.

 

FB_IMG_1557770352618.jpg

FB_IMG_1557770350541

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: