UoC neemt afstand van publikaties betreffende weg door mangrovebos

Willemstad, 23 mei 2019

 

UoC neemt afstand van publikaties betreffende weg door mangrovebos

De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) neemt afstand van de publikaties die gisteren en vandaag in de media zijn verschenen betreffende studenten van de UoC, over de weg die de overheid wil aanleggen dwars door de mangrovebossen bij Rif.

Zoals gebruikelijk tijdens een stage, hebben deze studenten van de Faculteit der Technische Wetenschappen een tussentijdse interne presentatie voor hun stageplaats en stagebegeleiders gehouden. Deze is inhoudelijk nog niet academisch gecontroleerd door de UoC, aangezien een dergelijke controle pas aan het eind van de stage dient plaats te vinden. En deze resultaten zijn in de media gepubliceerd.

Derhalve informeert de UoC dat er geen enkele connotatie met de inhoud van de presentatie kan worden gemaakt, dan alleen maar een puur studiegerelateerde zaak van de studenten tijdens hun stage.

Tevens informeert de UoC dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan deze presentatie.

 

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: