Kontrol di trafiko i alcohol na Rio Canario / Verkeer en alcoholcontrole bij Rio Canario

Kontrol di trafiko i alcohol na Rio Canario
Kuerpo polisial di Kòrsou den koperashon ku Ministerio Públiko a tene un kontròl di trafiko i alkohòl riba djaweps anochi 30 di mei, dia di Ascension na altura di warda di polis Rio Canario. Durante e kontròl aki a para 122 auto i a skibi 42 prosès verbal pa diferente echo kastigabel.
Ta trata di prosès verbal pa stürmentu bou di influensia di alkohòl, ku ta un delito, dunamentu di nomber falsu, falta di plachi di number, glas muchu skur, falta di pago di impuesto di karetera i korementu sin seguro bálido. E kontròlnan aki lo sigui ku mas frekwensia. Sea konsiente, si bo ta bebe, no stür.
Verkeer en alcoholcontrole bij Rio Canario
Het Korps Politie Curaçao heeft in samenwerking met het Openbaar Ministerie op donderdag 30 mei 2019, Hemelvaartsdag in de avonduren ter hoogte van het wijkbureau te Rio Canario, een verkeer en alcoholcontrole gehouden. Tijdens deze controle zijn 122 auto’s gestopt en 42 processen-verbaal  uitgeschreven voor verschillende strafbare feiten.
Het betrof processen-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol, wat een misdrijf is, het opgeven van een valse naam, ontbreken van kentekens, het hebben van donker getinte ruiten, het niet betalen van de wegenbelasting en het rijden zonder een geldig verzekeringsbewijs. Deze controles zullen regelmatig plaatsvinden. Wees verstandig, rij niet met alcohol op of laat je rijden.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: