DIPUTADO NINA DEN HEYER A PAPIA KU FUNDASHON ALZHEIMER / GEDEPUTEERDE NINA DEN HEYER HEEFT MET DE STICHTING ALZHEIMER GESPROKEN

DIPUTADO NINA DEN HEYER A PAPIA KU FUNDASHON ALZHEIMER

 

KralendijkDiputado Nina den Heyer a papia ku presidente Evert L. Piar, visepresidente Henna Winklaar i sekretario Maira Vaseur di Fundashon Alzheimer Boneiru. Durante e kombersashon aki nan a papia tokante e situashon aktual di e Fundashon, kaminda e diferente problemanan i desafionan diario tambe a bini dilanti. E diputado a indiká ku nos hende grandinan tin su atenshon i prioridat. E presidente a entregá e Relato Anual di Fundashon Alzheimer Boneiru na diputado Nina den Heyer.   

 

GEDEPUTEERDE NINA DEN HEYER HEEFT MET DE STICHTING ALZHEIMER GESPROKEN

 

Kralendijk – Gedeputeerde Nina den Heyer heeft met de voorzitter, Evert L. Piar, de vice-voorzitter, Henna Winklaar en de secretaris, Maira Vaseur, van Stichting Alzheimer Bonaire gesproken. Tijdens dit gesprek zijn de huidige stand van zaken van de Stichting besproken. Daarbij kwamen ook de dagelijkse knelpunten en uitdagingen naar voren. De gedeputeerde heeft aangegeven dat de ouderen haar aandacht en prioriteit hebben. Verder is het Jaarverslag van Stichting Alzheimer Bonaire van 2018 aangeboden. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: