Een nieuwe adjudant voor de Gouverneur

Een nieuwe adjudant voor de Gouverneur

Geplaatst op 16 juli 2019 door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD – Vanaf donderdag 18 juli heeft de Gouverneur, Hare Excellentie Lucille George-Wout, een nieuwe adjudant, Luitenant-ter-zee der 2de klasse oudste categorie (LTZ2OC) Jorieke Beekman. Zij zal de functie voor de komende 3 jaar vervullen. LTZ2OC Marie-Louise Verbeek is de afgelopen 4 jaar de adjudant van de Gouverneur geweest en zal deze zomer beginnen met haar nieuwe functie bij de Defensie Materieel Organisatie in Utrecht, Nederland.

Op de foto van links naar rechts:
LTZ2OC (LD) Jorieke Beekman en LTZ2OC (TD) Marie-Louise Verbeek

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: