Notisia di polis di djabièrnè 16 di ougùstùs te ku djaluna 19 di ougùstùs 2019/Politieberichten van vrijdag 16 augustus tot en met maandag 19 augustus 2019

Notisia di polis di djabièrnè 16 di ougùstùs te ku djaluna 19 di ougùstùs 2019
Riba djabièrnè 16 di ougùstùs a drenta keho di intento di kiebro den un kas situá na Kaya Lora. Aki deskonosínan a purba kibra porta di dilanti di e kas ku forsa brutu, pero no a logra esaki. E porta a sufri daño si. 

Mas lat riba djabièrnè 16 di ougùstùs, pa mas o ménos 7 or di anochi, durante di un kontrol di tráfiko, a detené un hòmber di inisialnan J.J.G.R. di 41 aña di edat en konekshon ku violashon di lei di Opio BES.


Riba djasabra 17 di ougùstùs, entre 7.30 i 9.30 or di anochi tabatin un intento di kiebro den un kas situá na Kaya Piedra Presioso. Deskonosínan a purba drenta e kas dor di un bentana di kamber, pero no a logra. E bentana si a keda ku  daño.

Alrededor di 4.45 or di atardi a drenta keho di kiebro den un negoshi situa na Kaya Mamore. E kiebro a tuma lugá entre djabièrnè 16 di ougùstùs, pa mas o ménos 3 or di atardi i djasabra 17 di ougùstùs, pa mas o ménos 8.45 or di mainta. For di aki deskonosínan a bai ku entre otro un kaha di hèrmènt i un mashin di spùit di alto preshon.

Mas lat den oranan di 7.45 or di anochi a drenta notifikashon tokante di un persona ku a fayesé na Kaya Chalota. Ta trata di un morto natural. Nos kondolensia na famia di e defuntu.

Alrededor di 9.30 or di anochi a drenta notifikashon di un aksidente ku herido riba e krusada T ku ta konektá Kaya Nikiboko Nort ku Hanchi Amboina. E aksidente tabata entre un outo i un skuter. Shofùr di e skuter a keda herida i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko. Mas lat a trasladá e víktima pa Colombia pa tratamentu médiko mas avansá. 


Riba djaluna 19 di ougùstùs, pa mas o ménos 8.50 di mainta a drenta keho di kiebro den un negoshi situá na Kaya Nikiboko Nort. No ta konosí kiko tur a bai kuné.

 

Politieberichten van vrijdag 16 augustus tot en met maandag 19 augustus 2019 

Op vrijdag 16 augustus  is om 17.30 aangifte gedaan van een poging tot inbraak in een huis gelegen aan de Kaya Lora. Onbekenden hebben hier geprobeerd om met geweld de voordeur van het huis open te breken. Dit is niet gelukt. Er is wel schade toegebracht aan de deur.

 

Later op vrijdag 16 augustus  is omstreeks 19.00 uur tijdens een verkeerscontrole een man met de initialen J.J.G.R van 41 jarige leeftijd aangehouden wegens het overtreden van de Opiumwet BES.

 

Zaterdag 17 augustus  tussen 19.30 en 21.30 was er een poging tot inbraak in een huis aan de Kaya Piedra Presioso. De onbekenden hebben geprobeerd om via het slaapkamerraam binnen te komen, dat lukte niet. Er is wel   schade aan het raam. Om 16.45 uur is aangifte gedaan van inbraak in een bedrijf gelegen aan de Kaya Mamore. De inbraak heeft plaatsgevonden tussen  vrijdag 16 augustus 15.00 uur en zaterdag 17  augustus 8.45 uur. Onbekenden hebben hier onder andere een gereedschapskist en een hogedruk spuit weggenomen. Later op de dag omstreeks 19.45 is er een melding binnen gekomen over een overleden persoon aan de Kaya Chalota. Het gaat om een natuurlijke dood. Onze condoleances voor de familie.

 Omstreeks 21.30 is er een melding binnengekomen van een aanrijding met gewonden op de T-kruising van Kaya Nikiboko Noord en Hanchi Amoina. De aanrijding vond plaats tussen een auto en een scooter. De bestuurder van de scooter is gewond geraakt en met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor medische hulp. Later is het slachtoffer naar Colombia gebracht voor medische hulp.

 

Op maandag 19 augustus  is omstreeks 8.50 aangifte gedaan van inbraak in een bedrijf gelegen aan de Kaya Nikiboko Noord. Het is nog niet bekend wat er allemaal weggenomen is.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: