KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

DEKLARASHON

DEKLARASHON

 

Kralendijk – E partidonan eksterno ku kende Entidat Públiko Boneiru resientemente a hasi palabrashon tokante sosten na momentu di formulá komunikado di prensa i traha riba redakshon di teksto  a konsehá Kolegio Ehekutivo pa tuma e koperashon den rekonsiderashon.

 

Kolegio Ehekutivo ta respetá nan punto di bista i a disidí pa revoká e desishon en kestion. Kolegio Ehekutivo lo konsiderá di kua manera lo proveé den e nesesidat di komunikashon, wardando riba un fortifikashon struktural di departamentu di Komunikashon.  

PERSBERICHT

Afdeling Communicatie Openbaar Lichaam Bonaire

Telefoon: 717-5330 | Email: communicatie@bonairegov.com

 

Datum: 18 – 09 – 2019

 

VERKLARING

Kralendijk – De externe partijen met wie het openbaar lichaam Bonaire onlangs afspraken heeft gemaakt over ondersteuning bij het samenstellen van persberichten en het redigeren van teksten hebben het Bestuurscollege geadviseerd de samenwerking in heroverweging te nemen. 

Het BC respecteert hun standpunt en heeft besloten het onderliggende besluit in te trekken. Het BC zal erover beraden op welke andere wijze in de communicatiebehoefte kan worden voorzien in afwachting van structurele versterking van de afdeling Communicatie.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: