Samenwerkingsovereenkomst CINEX en UoC

Samenwerkingsovereenkomst CINEX en UoC

 

Op vrijdag 4 oktober is een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Curaçao Investment & Export Promotion Agency (CINEX) en Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC). Deze overeenkomst werd getekend door de Rector Magnificus van de UoC Francis de Lanoy en de directeur van CINEX Ramon Koffijberg.

 

De Letter of Collaboration (LoC) beschrijft de voorwaarden en afspraken tussen de genoemde partijen om hun wederzijdse belang na te streven om hun gemeenschappelijke belangen te ontwikkelen, te faciliteren en te ondersteunen bij initiatieven. Dit wordt bereikt door proactieve deelname aan het creëren van een divers dienstenpakket dat tegemoet komt aan de behoeften van hun stakeholders en door wederzijdse kennis te delen.

 

Met de missie om een ​​duurzamere economische groei voor beide organisaties te versnellen, zijn beide partijen bereid hun inspanningen te bundelen om investeringskansen te vergroten en de investeerders voor het eiland Curaçao aan te trekken en te faciliteren.

 

De samenwerking zal plaatsvinden op de vier volgende gebieden:

 

  1. promotie van Curaçao als een investerings- en educatief platform;
  2. informeren en faciliteren van beleggers met hooggeschoold menselijk kapitaal;

III. bevordering van innovatieve investerings- en onderwijsstrategieën en

  1. stages voor UoC-studenten.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Leendert Pengel van het Center voor Digital Learning van de UoC via l.pengel@uoc.cw.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: