SEHOS a notifiká Inspekshon por eskrito ku a reinisiá kuido elektivo / Inspectie is schriftelik door SEHOS gemeld dat electieve zorg weer is opgestart

SEHOS a notifiká Inspekshon por eskrito ku a reinisiá kuido elektivo

Willemstad – Inspekshon ku asombro a tuma nota di un karta di hunta di Staf Médiko di Hospital St. Elisabeth den kua ta akusá Inspekshon di ta tuma e situashon muchu suave relashoná ku den peliger òf no di kuido.

Inspekshon ta un instituto independiente i tin dos diferente karta di hunta di Staf Médiko di Hospital St. Elisabeth den kua hunta di direktiva ta indiká ku den konsulta ku Staf Médiko, eksepto garantisá kuido agudo lo inisiá tambe operashonnan elektivo (ku eksepshon di prótesis). Hunta di Staf Médiko tambe a risibí un kopia di e kartanan. Ademas e kontenido di e kartanan ta korespondé ku otro informashonnan ku Inspekshon di hunta di direktiva a risibí. Inspekshon no tin motibu pa tin duda riba kontenido di e dos kartanan i ta konsiderá e kartanan aki komo konfiabel i basá riba bèrdat.

 

Inspekshon di Salú

 


Inspectie is schriftelik door SEHOS gemeld dat electieve zorg weer is opgestart

Willemstad – De Inspectie Volksgezondheid heeft met verbazing kennisgenomen van het schrijven van het bestuur van de Medische Staf van het St. Elisabeth Hospitaal waarin de Inspectie laakbaarheid verweten omtrent het wel of niet in gevaar zijn van de zorg.

De Inspectie is een onafhankelijk instituut en heeft twee separate schrijvens van Raad van Bestuur van het St. Elisabeth Hospitaal waarin Raad van Bestuur aangeeft in overleg met het Bestuur van de Medische Staf behalve de acute zorg te garanderen ook de electieve operaties (met uizondering van prothesen) weer opstart. Ook het Bestuur van de Medische Staf is in bovengenoemde schrijvens gecopieerd. Bovendien komt de inhoud van de brieven overeen met andere informatie die de Inspectie van de Raad van Bestuur heeft ontvangen. De Inspectie heeft geen redenen om aan de inhoud van deze twee schrijvens te twijfelen en  beschouwt deze schrijvens als betrouwbaar en op waarheid berustend.  

Inspectie Volksgezondheid

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: