Robbie dos Santos aangehouden in de moordzaak op Helmon Wiels

Aanhouding in onderzoek zaak Maximus
Hedenochtend, 18 november 2019, is in het kader van het onderzoek Maximus de 62-jarige Curaçaoënaar R.A.d.S. aangehouden. De aanhouding vond plaats in Sint Maarten. Naar aanleiding van het lopend onderzoek heeft het Openbaar Ministerie bij de rechter-commissaris in Curaçao de bewaring gevorderd tegen R.A.d.S.. De rechter-commissaris heeft naar aanleiding van de overgelegde processen-verbaal geoordeeld dat er voldoende ernstige bezwaren en gronden aanwezig zijn en heeft de bewaring bevolen. Vanochtend is uitvoering gegeven aan het bevel. De bewaring is voor ten hoogste 8 dagen van kracht.
R.A.d.S. zal vandaag door de rechter-commissaris in Sint Maarten gehoord worden en zal zo spoedig mogelijk naar Curaçao worden overgebracht voor het verdere onderzoek.
Er worden op dit moment geen nadere mededelingen gedaan over de aanhouding en/of het onderzoek.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: