Zondagavond spotte het kustwachtvliegtuig Dash 8, een verdachte boot in de territoriale wateren van Curaçao.

Zondagavond spotte het kustwachtvliegtuig Dash 8, een verdachte boot in de territoriale wateren van Curaçao. Aan boord van de boot zat een grote groep personen. Het RCC richtte een Metal Shark naar oostpunt om de boot te onderscheppen. Het vaartuig met 42 ongedocumenteerden aan boord, waarvan 29 man 13 vrouwen, werd direct aangehouden. De bemanning van de Dash 8 zag tijdens de vlucht dat er een object overboord van het vaartuig werd gegooid. De Zoekresultaten naar het object leverde niks op. Alle ongedocumenteerde personen zijn overgedragen aan KPC en de boot is in beslag genomen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: