E ´World Junior Tennis Competition´ tim di Kòrsou a kaba e dia di awe na Sto Domingo ku un match kontra   di  Barbados empata na 1-1.

Het  World Junior Tennis Competition  team van Curacao heeft woensdag in Santo Domingo de dag afgesloten met een 1-1 stand tegen het team van Barbados. In de eerste wedstrijd was Zahyd Josephia met 6-1 6-2 te sterk voor Neil King. In de tweede single was Ricardo Winkel net niet opgewassen tegen Kai Owen, met een score van 6-7 2-6. Het beslissende dubbelspel, werd bij een 6-7 6-3 3-1 stand in het voordeel van Curacao gestopt vanwege regen en wordt op donderdagochtend afgespeeld. Indien Curacao wint speelt het op donderdag ook meteen de wedsrrojd tegen Costa Rica.
E ´World Junior Tennis Competition´ tim di Kòrsou a kaba e dia di awe na Sto Domingo ku un match kontra   di  Barbados empata na 1-1. E team di Kòrsou a kuminsa bon ora Zahyd Josephia a gana di Neil King ku score di 6-1 6-2. Despues Ricardo Winkel a perde su single ku Kai Owen, ku un score di 6-7 2-6. Den e wega dòbe decisivo Ricardo Winkel i Zahyd Josephia tabata dilanti 6-7 6-3 3-1 ora e wega a wordu para pa motibu di awaseru. E partido awor lo wordu termina djahuebs mahinta i si korsou gana e wega nan ta sigui mes ora kontra di Costa Rica.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: