Het  World Junior Tennis Competition  team van Curacao heeft zijn laatste wedstrijd van het toernooi in Santo Domingo met een score van 2-1 gewonnen van  Antigua & Barbuda. / E ´World Junior Tennis Competition´ tim di Kòrsou a gana su ultimo wega den e toernooi di Santo Domingo ku un score di 2-1 di  Antigua & Barbuda

Het  World Junior Tennis Competition  team van Curacao heeft zijn laatste wedstrijd van het toernooi in Santo Domingo met een score van 2-1 gewonnen van  Antigua & Barbuda. In de eerste wedstrijd was Giovanni Jansen te sterk voor Deandre Weeks met een score van 7-6 2-6 10-6. Zahyd Josephia versloeg vervolgens Justyn Raeburn met een score van 6-4 6-4. In het laatste dubbel waren Ricardo Winkel en Zahyd Josephia net de mindere van Jaydon Marcano en Deandre Weeks met een score van  6-7 5-7. Curacao sluit het toernooi af op de 13e plaats, terwijl het toernooi gewonnen is door de El Salvador dat nu gaat spelen met Mexico, Canada en de Verenigde statem om 2 plaatsen in de wereld finale.
E ´World Junior Tennis Competition´ tim di Kòrsou a gana su ultimo wega den e toernooi di Santo Domingo ku un score di 2-1 di  Antigua & Barbuda. Den e prome wega Giovanni Jansen  a gana di Deandre Weeks ku un score di 7-6 2-6 10-6. Den di dos wega single  Zahyd Josephia a logra gana Justyn Raeburn ku un score di 6-4 6-4. Den e wega di dòble Ricardo Winkel en Zahyd Josephia a batalla pero a perde di Jaydon Marcano en Deandre Weeks ku un score di 6-7 5-7. Korsou asina ta sali na di 13 luga i e ganado di e torneo, El Salvador,ta sigui pa hunga ku  Mexico, Canada i Merka  pa 2 luga den e torneo final mundial. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: