Dit weekend  is het meisjes U14 jeugdtennisteam van Curaçao begonnen aan de kwalificatie ronde van de World Junior Team Competition (WJTC) in Santo Domingo.  / Den wikènt e tim femeninoo di Kòrsou di hobenan tenista U14 a kuminsa ku nan partisipason den e promé ronda di  World Junior Team Competition (WJTC) na Santo Domingo

Dit weekend  is het meisjes U14 jeugdtennisteam van Curaçao begonnen aan de kwalificatie ronde van de World Junior Team Competition (WJTC) in Santo Domingo.  Het team dat Curacao representeert in dit mondiale toernooi voor spelers van 14 jaar en jonger bestaat uit Sarah Nita, Sara Loaiza en Gianna Martis en zij worden vergezeld door de coach Razul Winklaar. Op de eerste twee speeldagen moest Curacao spelen tegen twee van de favoriete teams, thuisland Republica Dominicana en Guatemala. Beide wedstrijden werden met 3-0 verloren.
In de eertse match tegen de Dominikaanse Republiek op zaterdag speelde verloor Sara Loaiza met 0-6 1-6 van Maria Gell, waarna Sarah Nita in een wedstrijd van 3 uur net het onderspit moest delven tegen met Rosario Elmudesi met een score van 7-6 3-6 4-6. In het dubbelspel waren Sara Loaiza en Gianna Martis niet opgewassen tegen  Maria Gell en Alexa Lerebours met 1-6 3-6. In de tweede match op zondag verloor Sara Loaiza met 0-6 4-6 van Ana Camila Garcia en verloor Sarah Nita met 2-6 et 4-6 van Nina Chavez. In het dubbel waren Loaiza en Nita tenslotte met 6-7 en 2-6 niet in staat om de laaste wedstrijd tegen Chavez en Ramos naar zich toe trekken.
Curacao speelt nu hun volgende wedstrijd tegen Honduras om de derde plaats in de poule.
———————————————————————————————————-
 
Den wikènt e tim femeninoo di Kòrsou di hobenan tenista U14 a kuminsa ku nan partisipason den e promé ronda di  World Junior Team Competition (WJTC) na Santo Domingo . E tim ku ta representá Kòrsou na e torneo mundial pa hungadonan di 14 aña i ménos ta forma pa Sarah Nita, Sara Loaiza i Gianna Martis, kompañá pa e coach Razul Winklaar. Riba e prome dos dianan Kòrsou a hunga kontra dos di e ekiponan favorito, esta Repunlika Dominikanan i Guatemala ya perde tur dos enkuentro ku 3-0.
Den e prome enkuentro kontra di republika Dominkana djasabra, Sara Loaiza ma perde ku un score di 0-6 1-6 di Maria Gell, sigui pa Sarah Nita ku den un wega di mas ku 3 ora a kai net venci kontra  di Rosario Elmudesi ku unscore di 7-6 3-6 4-6. Den e wega dòbel Sara Loaiza i Gianna Martis mester a la ga e triunfo na Maria Gell i Alexa Lerebours ku un score di 1-6 3-6. Dene  di dos enkuentro djadumingu Sara Loaiza a perde ku un score di 0-6 4-6 di Ana Camila Garcia i Sarah Nita ku un score di 2-6  4-6 di Nina Chavez. Den e wega dòbel Loaiza i Nita mester a admiti nan derota ku un score di  6-7 2-6 nkontra di Chavez en Ramos.
Kòrsou awor ta hunga kontra di Honduras pa e di tres luga den poule.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: