E tim femenino di Kòrsou di hobenan tenista U14 a kaba e torneo di  World Junior Tennis Competition (WJTC) na Santo Domingo na di 10 luga.

Het U14 meisjes team van Curacao is in het kwalificatie toernooi van de World Junior Tennis Competition (WJTC) in Santo  Domingo als 10e geëindigd.  Na dinsdag Antigua and Barbuda met 2-1 verslagen te hebben werd op woensdag van Honduras met 2-1 verloren. Tegen Honduras was eerste Gianna Martis met 6-4 6-4 te sterk voor Adriana Navarro. Sara Loaiza moest daarna in een spannende wedstrijd net het onderspit delven tegen Analia Banegas met een score van 2-6 6-4 7-10. In het dubbel waren uiteindelijk Adriana Navarro en Siham Richmagui uit Honduras te sterk voor Sara Loaiza en Gianna Martis met een score van 4-6 4-6.
———————————————————————————————————-
———————————————————————————————————–
 
E tim femenino di Kòrsou di hobenan tenista U14 a kaba e torneo di  World Junior Tennis Competition (WJTC) na Santo Domingo na di 10 luga. Djamars e team a gana ku score di 2-1 di Antigua i Barbuda i riba e dilaster dia di kompetensha e team a perde ku 2-1 di Honduras. Kontra di Hondura Gianna Martis a gana e prome wega ku un score di 6-4 6-4 di Adriana Navarro. Despues Sara Loaiza a perde su wega despues di un fuerte bataya ku  Analia Banegas ku un score di  2-6 6-4 7-10. Den dobel Adriana Navarro i Siham Richmagui di Honduras a gana Sara Loaiza i Gianna Martis ku un score di 4-6 4-6.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: